Digitale transitie is een breed begrip en omvat veel. Dat uit zich ook in de recente brief over beleid voor digitalisering van het kabinet. Twintig pagina's beleid, ga er maar aan staan.

Aan dat beleid ga ik vanaf deze maand met heel veel mensen handen en voeten geven. Transparant en open, zoals eerder. Daarom aan jou de vraag: help je me op weg?

Ik ben heel nieuwsgierig naar jouw antwoorden op vragen als "waar moet de focus op liggen?", "wat zouden de internationale speerpunten moeten zijn?", "wie moeten zeker gevraagd worden om mee te denken en mee te doen?", "welke resultaten moeten zeker geboekt worden en hoe dan?", "wat moeten we wel doen, en wat ook niet (meer)?", "hoe en waar zorgen we voor blijvende offline en online ontmoetingen en dialoog?", "welke zinnen moeten zeker worden uitgesproken in het volgende debat over digitalisering in de Tweede Kamer?", etc.

Kortom: beleid en uitvoering voor digitalisering, dat doen we samen. Kom maar op met voorstellen en aanbiedingen om mee te doen. Bij voorkeur in een blog, een reactie, etc. Want dan kunnen anderen weer op jou reageren.

Ik ben nieuwsgierig! Reageren kan bijvoorbeeld op LinkedIn