Dank jullie wel

Morgen is de landelijke introductie van CoronaMelder. Dat is mogelijk gemaakt door heel veel mensen. En dan vergeet ik er vast nog een paar. Dank jullie wel, het is een eer om met jullie te mogen werken:

Albert Jan van Hoek, Albert Wong, Alexa Lans, Alrik van Loon, Andrea van de Hooff, Andreas Verhoeven, Anne Janse, Anne van Esch, Anneke Sinnema, Annemarie Brandsen, Annemarie Foekema, Anne-Miek Vroom, Annette Menheere, Anouschka Scholten, Archana Ramanujam, Arjan Geluk, Arnold Hogerhuis, Arnout Akkermans, Asif Minhas, Astrid Dado, Astrid Dijkman, Barbara Gelauf, Bart Jacobs, Bas Wevers, Bastiaan Mol, Bert Wijnen, Björn Hamoen, Bram Duvigneau, Brenno de Winter, Britt Bente, Britt van den Berg, Cameron Mc Gorian, Cara Koesoemo Joedo, Carl Moons, Carly Stam, Catherine Bolman, Cem Adiyaman, Christian Kewerkopf, Clara de Vries, Coen Meerbeek, Cor de Jonge, Cor Franke, Cor van der Krogt, Corliz de Jongh, Damiët Onderstal, Daniël Dieben, Daniel Spaan, Danny Mekić, Danny Teffer, Demy van Hassel, Dennis Kramer, Dennis Lodewijk, Dennis van den Heuvel, Devon Weijse, Dick Blaauw, Diderik Bierens de Haan, Diederik Lambeek, Diego Marcon, Dirk-Willem van Gulik, Dominick Nijboer, Don van Meel, Dounja Latrache, Douwe Galien, Ebo Aling, Edo Plantinga, Edwin Valentijn, Edwin Wentink, Eline Meissen, Elisabeth van Steenhoven, Elsemieke Kunst, Emiel Janson, Erica van Kempen, Erik Buskens, Erik Gerritsen, Erik Henricks, Erik Holkers, Ernst Noorlander, Erwin Kanning, Erwin Marseille, Esther Gervers, Esther Luijk, Ewoud Halewijn, Ewout Lubberdink, Fatma Sevinc, Femke Beers, Ferry Aries, Fianne Smith, Fien Klabbers, Flores Eken, Floris Heijligers, Francine Kapelle, Frank Ebbers, Freke Zuure, George Cernica, Georgette Mentink, Gerbrant van den Hengel, Gijs de Jager, Gregory Elmas, Halbe Visser, Hamid Ouaali, Hanneke Landman, Hanneke Landman, Hannelore Götz, Hanno Valentijn, Hans Versteeg, Harmen Weuring, Hendrik Blokhuis, Henk-Jan van der Molen, Henri ter Hofte, Henriette Westerling-Woltman, Herko Coomans, Herman Voet, Hermien Post, Hester de Vries, Hidde Schultze, Hugo de Jonge, Hugo van Haastert, Hugo Visser, Ibrahim Suleiman, Ingid van Buuren, Ingrid van Buuren, Ivan Chang, Ivo Jansch, Ivo Joore, Jaap Hoorenman, Jaco van Duijn, Jacqueline Roos, Jan Eric Slot, Jan Kluytmans, Jan van Zomeren, Janneke van de Wijgert, Jan-Willem van 't Klooster, Jara Osterfeld, Jarno Heijnis, Jasper Hauser, Jasper Hupkens, Jasper Schmitz, Jeen de Swart, Jelle Prins, Jennifer van Wingerden, Jeroen Biesboer, Jeroen van Oostrum, Jim van Steenbergen, Jinne Samsom, Job Jansweijer, Jochem Mikolajck, Jochen Cals, Johan Kremer, John de Nij, Jolanda Verhoef, Joost Beukers, Joost Brinks, Jop Gerritsen, Joris Leker, Joris van Gend, José Snoep, Juliette Ros, Karl Lovink, Kevin van Haaren, Kim Roetert, Kura Kinfe, Kyra de Vries, Lars van Zee, Laura den Hartog, Laura Ghirlanda, Laura van Roekel, Laura Wegter, Laurens Groenewegen, Lea Berkemeier, Leejanne Hollaar, Leendert Versluijs, Leo Huisman, Leo van der Lubbe, Leon Boon, Lex van Tol, Lex van Velsen, Lia Bardoel, Lia de Niet, Lieke de Reus, Linsay van der Linde, Lisette van Gemert-Pijnen, Luciano Pappalettera, Maarten Brugman, Maartje Schermer, Maike klip, Manouk Smeets, Marc Bonten, Marc de Rooij, Marc van 't Veer, Marcel van Beusekom, Marco Zalm, Margreet de Graaf, Margreet lont-Gelder, Margreet ter Wierik, Marieke van Aart, Marielle Verlouw, Mariska Petrignani, Mark Blacquiere, Mark Elstgeest, Mark Nap, Mark Slager, Mark van Elswijk, Marnix Dijkman, Mart Stein, Marte van Graafeiland, Martijn Hendriks, Martijn Kortleve, Martijn Krijgsman CIBG, Martijn Moll, Martin Bootsma, Martin Jong, Martine Boelsma, Martine Rietman, Matthijs de Klerk, Matthijs de Vries, Matthijs Goense, Matthijs Veldhuizen, Maurice Rosmuller, Maurice van Dorp, Max Nederkoorn, Mayke van Beek, Menno Verleije, Merel Gosselink, Merel Vogelaar, Merik Seven, Michael Biharie, Michael Wagemaker, Michaëla Tan, Michel Snippe, Michel van der Ende, Michelle Alberda, Mirne van Megen, Mustafa Kedilioglu, Nick Schreurs, Nicole Dukers-Meijrers, Nienke van Donkelaar, Noor van den Brink, Nynke Dijkstra, Nynke van der Laan, Omar Lamrhari, Onno Feith, Patricia Heijdenrijk, Patricia Phefferkorn, Patricia Wiedijk, Patrick Verschut, Paul van der Weijden, Paul Vermij, Paul Zwinkels, Perry Lambrechts, Peter Boncz, Peter Bosch, Peter Klein Hofmeijer, Peter Konings, Peter Seignette, Peter Slijkhuis, Peter Verhage, Peter-Paul Verbeek, Pieter ten Broeke, Putri Hintaran, Ramesh Ghurahoo, Reinier Koppelaar, Reinier Kops, Reinier Ladan, Remco Kamerman, Remco Schmieman, Remco van Blarcum, Renate van Ruijven, Rhandy Bouwman, Richard Rook, Rick Pastoor, Rick van der Klugt, Rik Crutzen, Rob Kock , Rob Mulder, Rob Ottolander, Robbert Vos, Robby Wiegmans, Robert Muhren, Robin Gerwen, Robin van Dijke, Robin van Gerwen, Rocco van Poppel, Roel Spruit, Roel Vestjens, Roger Lim, Ronald Heukers, Roy Kaizer, Ruben de Boer, Rumyana Marinova, Ryan Barrett, S. Tuurenhout, Sabine Kos, Salar al Khafaji, Sander den Haan, Sander Hermsen, Sandra Bommer, Sandra van Zanten, Sandy Pleyte, Sanne Geraets, Sanne van der Doelen, Sarah Toussaint, Saskia Kelders, Sayan Peker, Sjaak de Gouw, Somayeh Djafari, Sophie Pak, Soraya Santhalingam, Stephen Kneefel, Steve Kellaway, Stijn Raven, Susan Sukkel, Susan van den Hof, Suzan Toet, Suzanne Mos, Tanja van Dijk, Tara Cohen, Therese Veldhuizen, Thijs Weitkamp, Tim Bennebroek, Tim de Groot, Tim Nai, Tim Postema, Tim Trago, Tjimkje de Haan, Tobias Dekker, Tobias van Geijn, Toine Veenhuis, Tom Kummel, Vera Timmermans, Vera van Aller, Veronique Kwaaitaal, Victoire Lucieer, Vincent Versendaal, Wessel Kouw, Wolfgang Ebbers, Wouter van Kleunen, Wouter Welling, Ynske Muurling, Yola Park, Yorim Christiaanse, Yvette Peters en Yvette Schurink.